2023 Yılında Arzı Artacak Olan Altcoinler Hangileri? Popüler Token’ların Unlock Tarihleri

2023 Yılında Arzı Artacak Olan Altcoinler Hangileri? Popüler Token'ların Unlock Tarihleri
2023 Yılında Arzı Artacak Olan Altcoinler Hangileri? Popüler Token'ların Unlock Tarihleri
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasası 2023 yılına hızlı bir başlangıç yaparken, pek çok önemli gelişmeyi de beraberinde getirdi. Elde edilen bilgilere göre bu yıl onlarca altcoin sirkülasyondaki token sayılarını artıracak. Bazı uzmanlar arz miktarı artan coinlerin enflasyon nedeniyle düşüş eğilimine geçebileceği konusunda uyarıyor.

Peki, arzı artacak olan altcoinler hangileri? Sizler için tüm detayları derledik. Şimdi hiç vakit kaybetmeden söz konusu token’lara geçelim.

Arzı Artacak Altcoinler ve Tarihleri

dYdX (DYDX) kayıtlara göre, 2023 yılında en çok tokeni piyasaya sürecek olan altcoin olmuştur. Mevcut sirkülasyonda olan coinlerin oranı %107 olarak kaydedilmiştir ve dYdX 2 Şubat tarihinde yeni token arzlarının çoğunluğunu sağlayacaktır.

Bunun yanında Optimism (OP) projesi de yüksek miktarda token sürecek. Sirkülasyonda bulunan tokenlerin %72’si, 30 Mayıs tarihinde, piyasaya çıkacak. 1INCH tokeni ise 6 Şubat tarihinde, sirkülasyonda bulunan coin miktarının %33’ünü, piyasaya sunacak.

Sandbox coin (SAND), 13 Şubat’ta halihazırda dolaşımda olan kripto paraların %22’sini daha piyasaya sürecek. Axie Infinity (AXS) 23 Nisan’da aynı durumu takip edecek ve halihazırda dolaşımda olan kripto paraların %17’sini daha gün yüzüne çıkaracak.

Pek çok projenin altcoin miktarı 2023’te önemli ölçüde artacak. 9 Ocak’ta, mevcut LookRare (LOOKS) token dolaşımının %15’i açılacak. MoonBeam (GLMR) token dolaşımının %10’u 10 Ocak’ta piyasaya sürülecek. ApeCoin (APE) token dolaşımının %19‘u 17 Mart’ta piyasaya sürülecek.

2023 Yılında Arzı Artacak Olan Altcoinler Hangileri

Messari tablosu, 2023 yılında arz miktarında büyük artışlar beklenen altcoinleri ve bunların tarihlerini gösteriyor. Tabloda, tokenlerin anlık olarak sirkülasyonda olan token oranı ve piyasa değeri de detaylı olarak görüntüleniyor.

İlginizi çekebilir: Birleşik Krallık’tan Kripto Yatırımcılarına Vergi Müjdesi

2
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir