Amazon, Bir NFT Platformunun Siteye Geldiğini Doğruladı

Alman Dwpbank, Yeni Platformda Bitcoin Ticareti Sunacak.
Alman Dwpbank, Yeni Platformda Bitcoin Ticareti Sunacak.
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

E-ticaret devi Amazon, sitesinde NFT platformunun ve yeniden satış fırsatlarının ortaya çıktığını onayladı. Bu haber NFT yatırımcılarının yüzünü güldürdü.

NFT’ler dünya çapında bilinirliklerini artırdıkça ve yaygınlaştıkça, büyük şirketlerin ilgisi bu alana yönelmeye başladı. Ancak Amazon’un NFT’lere yönelik planları su yüzüne çıktı.

Amazon’un NFT planları açıklandı

NFT’lerin yaygınlaşmasıyla birlikte büyük şirketler de NFT alanına girmeye başlıyor. İşte Amazon’un NFT planlarının ortaya çıktığı yer burası. Şirket, NFT alanındaki atılımları ve projeleriyle dikkat çekiyor.

Güvenilir kaynaklardan elde edilen bilgiler e-ticaret devi Amazon’un Web3 genişletme planlarına ilişkin yeni bilgiler sağladı.

Bu yeni araçların platformda nerede olduğuna dair bir ipucu var. Amazon’un yakında kendi NFT pazar yerini açacağına dair söylentiler birkaç haftadır ortalıkta dolaşıyor.

Ancak şirket henüz rapor hakkında resmi bir yorumda bulunmadı. Yabancı basında çıkan haberlerde bu gelişme ilk olarak anonim kaynaklara atıfta bulunarak Ocak ayında ortaya çıktı.

Rapora göre, yeni “dijital varlık kuruluşu”, “blok zinciri tabanlı oyunlara ve ilgili NFT uygulamalarına” odaklanacak.

NFT’lerin parlak geleceği kurumsal şirketleri de ciddi anlamda etkilemiş gibi görünüyor. Amazon, bu trene atlayan son isimlerden oldu.

İlginizi çekebilir: Kripto Para İşlemlerinde Zararlı Yazılımlara Karşı Alınabilecek Önlemler

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir