Helium (HNT) Yorum – 2023

Helium (HNT) Yorum - 2023
Helium (HNT) Yorum - 2023
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2 dolar seviyesini aşmakta zorluk çekeceği düşünülen Helium (HNT) Yorumlarına baktığımızda hiçte zorlanmadığı aşikardır. Popüler kripto para biriminin gelecek vaadeden yorumlara konu olduğunu belirtmekte fayda var. Piyasaya ilk çıktığı günden bu yana kripto para ticareti yapan insanların ve kurumların dikkatini çeken ve şu sıralar en iyi 155. Kripto para birim olan Helium (HNT), yükselen trendiyle göz doldurmaktadır.

Kripto para piyasalarında popüler bir alım satım hacmine sahip olan kripto para birimi, özellikle kurumsal ticaret şirketlerinin iştahını oldukça kabartmaktadır. Diğer kripto para birimlerinde olduğu gibi Helium’da da Twitter en önemli mecra olarak görülmektedir ve Helium (HNT) ekibi sosyal medya aracını oldukça efektif kullanmaktadır. Kripto para birimiyle ilgili tüm gelişmeleri Twitter’daki resmi hesabından takip edebilirsiniz.

Helium (HNT) Geleceği

Helium (HNT) kripto para birimiyle ilgili internette dolaşan bolca spekülasyon olmasına rağmen gelecekte iyi performans gösteren bir altcoin olması muhtemel görülen kripto para birimlerindendir. Alt yapısı, geliştirici ekibi ve sosyal medya yönetimiyle oldukça iyi bir performans gösteren Helium (HNT) ile ilgili yazımızın devamında göreceğiniz bir yıllık performans grafiğine baktığınızda, kripto para biriminin geleceğe dair umut verici bir nitelik taşıdığını kendi gözlerinizle göreceksiniz.

Helium (HNT) Nedir?

Amir Haleem, Shawn Fanning ve Sean Carey tarafından 2013’te yaratılmış bir node ağıdır. 2013’te alt yapısı hazırlanmaya başlanan ve 2019 Temmuz’unda piyasaya sürülen bu kripto para bilirim IoT cihazlar için merkeziyetsiz bir ağ hizmeti sunmayı amaçlamaktadır. 2019’da piyasaya sürülmüş olan Helium kablosuz cihazların birbirleriyle veri paylaşımında bulunabilmeleri için bir node ağı hizmeti sunmaktadır.

Düğümleri (node) işleten kullanıcılar madencilik yapmış olurlar ve Helium (HNT) ödülleri almaya hak kazanırlar. Helium’un amacı gelecek için IoT alt yapısı hazırlamaktır. IoT iletişimini güçlendirmeyi hedefleyen Helium ağı bu sayede eşsiz kılınmaktadır. Gelecekte birçok kablosuz cihaza hizmet sunabilecek ergonomik bir yapı oluşturan bu ağ sayesinde kullanıcılar, cihaz iletişimi ve paylaşımlarını kolaylaştıracaktır.

İlginizi çekebilir: Alman Dwpbank, Yeni Platformda Bitcoin Ticareti Sunacak

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir