Popüler Memecoin’lerden Baby Doge, Kısa Sürede Yüzde 72 Arttı

Popüler Memecoin'lerden Baby Doge, Kısa Sürede Yüzde 72 Arttı
Popüler Memecoin'lerden Baby Doge, Kısa Sürede Yüzde 72 Arttı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BabyDoge, en popüler meme token’lardan biri olarak bilinmektedir. Başarılı proje, memecoin çılgınlığı devam ederken yükselişte olan bir başka kripto para olarak karşımıza çıkıyor. Peki, BabyDoge memecoin tahtını alabilir mi?

Kripto piyasasında önemli bir konuma sahip olan Babydoge, yükselişiyle yeniden trend oluyor. Hatta yakın zamanda Twitter, ana sayfa tasarımına Dogecoin (DOGE) logosunu ekledi.

DOGE tarafında başlayan bu akım diğer memecoinlere de sıçradı ve büyük bir dalgalanmaya neden oldu. DOGE’den sonra Shiba Inu’ya (SHIB) atladı ve SHIB ekosistemini geliştirdi.

Mevcut sürece bakıldığında, BabyDoge memecoin trendinin yeni lideri gibi görünüyor. Token, kısa sürede %72‘lik bir sıçrama yaşadı ve kripto para piyasasında popüler bir kripto para haline geldi.

BabyDoge memecoinlerin yeni lideri olabilir

Sadece bir haftada %72’lik bir artışla BabyDoge, özellikle sosyal medya platformlarında manşetlere çıkmaya başladı.

DOGE tarafından başlatılan memecoin trendi, SHIB ve BabyDoge tarafından sürdürülmeye devam ediyor. 12 Nisan’dan bu yana büyük miktarda alım yapan BabyDoge, yatırımcıları yeni zirvelere taşımak için heyecanlandırmış görünüyor.

BabyDoge’un finansmanından sonra, token’ın yatırımcıları başka bir önemli konuyu gündeme getirdi. Bazı popüler kripto para borsalarında henüz listelenmeyen BabyDoge’un listelenme haberleriyle ilgili her geçen gün daha fazla gelişme yaşanıyor.

İlginizi çekebilir: Silk Road Suçlamalarında Adı Geçen James Zhong, Bir Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir