DİKKAT! Bu Memecoin’er Çöküşe Geçti

DİKKAT! Bu Memecoin'er Çöküşe Geçti
DİKKAT! Bu Memecoin'er Çöküşe Geçti
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Memecoin’ler yatırımcılar için genellikle diğerlerine kıyasla daha büyük bir fırsat olarak görülürler. Çünkü memetoken’lar ani sıçramaları ile ünlüdür.

Fakat bu alanda dikkat edilmesi gereken bir durum yaşandı. Son piyasa verilerine göre Ethereum (ETH), Shiba Inu (SHIB) ve Dogecoin (DOGE) etrafında başlatılan bazı memecoin’ler çöktü.

Kripto endüstrisinde meme token trendi tüm hızıyla devam ediyor. Özellikle meme token 2.0 sürümü yatırımcılar arasında büyük ilgi gördü.

Sektördeki bu inanılmaz büyüme göz önüne alındığında yükseliş eğilimlerinin devam edeceği düşünülüyordu. Ancak 2.0 coin ile başlayan satış bir çöküşle sonuçlandı.

Güncel verilere göre düzinelerce coin yüzde 60’tan fazla değer kaybetti, ancak en dikkate değer olanı ETH, SHIB ve DOGE temalı projeler oldu.

Memecoinler daha tehlikeli hale geliyor

Pazar patlamasından yararlanan yüzlerce insan, endüstri trendleriyle ilgili memecoin’leri piyasaya sürüyor. Memecoin pazarına uzun süredir hakim olan PEPE temalı dijital para, yeni bir 2.0 projesine emanet edildi.

Son zamanlardaki fiyat hareketiyle piyasayı alt üst eden 2.0 coin, şimdi de yatırımcıları çileden çıkardı.

2.0 adı altında yayınlanan neredeyse tüm memecoin’ler keskin düşüşler gördü. Hatta ETH, SHIB ve DOGE adına çıkarılan memecoin’ler %70 değer kaybetti.

Piyasa ve yatırımcı tabanı için büyük bir tehdit olan bu memecoin’ler, fiyatlandırma yapıları konusunda tartışmalı olmaya devam ediyor.

İlginizi çekebilir: Bitcoin (BTC), Yüzde 5,60 Değer Kaybetti

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir