SUI, Yukarı Yönlü Devam Edebilir Mi?

SUI, Yukarı Yönlü Devam Edebilir Mi?
SUI, Yukarı Yönlü Devam Edebilir Mi?
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler kripto para borsası OKX’in sponsorluğundaki Sui (SUI) kampanyasında ortaya çıkan sorunlar, SUI’nin fiyatını düşürdü. Ancak son günlerde SUI token tarafında bir miktar iyileşme gözlemlendi.

Popüler borsa, SUI token kampanyası ile ilgili bazı sorunlar yaşamıştı. Bu da token’ın fiyatının önemli ölçüde gerilemesine neden oldu.

Binance’in dip seviyesinin altında olan SUI, 0,935 dolara düştü. SUI, başlangıcında coşkuyla karşılandı, ancak borsa sorunları nedeniyle hareketsiz kaldı.

Fakat lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) bu hafta iyi performans gösterdiğinde ve konunun OKX tarafında araştırma başladığında, SUI sert tepki gösterdi. Şimdi pek çok kişi SUI token’ın hangi yönde eğilim göstereceğini merak ediyor.

Sui (SUI) Değerlendirme

OKX tarafında meydana gelen sorunlar SUI’nin fiyatına da yansıdı. SUI’deki 0,935 dolarlık sabit, Binance’te yeni bir dip oluşturdu.

Oradan, SUI kısa bir süre içinde yüzde 14,77 artarak 1,07 dolara yükseldi. Uzmanlara göre Bitcoin’in yükseliş haberlerinden ivme kazanmasıyla ralli devam ederken SUI sırasıyla 1,10 Dolar, 1,21 Dolar, 1,28 Dolar ve 1,43 Dolar’daki direnci hedefleyebilir.

Altcoinlerin düştüğü veya SUI ekosisteminin arka planda kaldığı bir senaryoda 1,01 dolar ve 0,96 dolar seviyelerinin destek olarak devam etmesi muhtemel denebilir.

0,96 dolarda seviyesindeki bir başarısızlık, Binance için yeni bir dibe yol açacaktır. Bu durum olası düşüşü daha da şiddetli hale getirebilir.

İlginizi çekebilir: İflas Eden Kripto Kuruluşları, Yeni Projelerle Sektöre Giriş Yapmaya Çalışıyor

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir