13 Haziran 2023 Terra Classic (LUNC) Ne Durumda?

13 Haziran 2023 Terra Classic (LUNC) Ne Durumda?
13 Haziran 2023 Terra Classic (LUNC) Ne Durumda?
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son senelerin en çok tartışılan kripto para birimlerinden biri şüphesiz Terra Classic oldu. Token’daki dalgalanmalar yatırımcılar arasında çok tartışılmaya başlandı.

Piyasa değeri açısından en değerli dijital para olan Bitcoin (BTC) 26.000 doların üzerine çıkarken, Terra Classic (LUNC) tek bir günde %12 artışla hızla yükseldi. Bu yükseliş hem bireysel hem de kurumsal yatırımcıların dikkatini çekti.

SEC davaları ve kurumsal altcoin satışları nedeniyle son birkaç gündür Binance’te en düşük fiyatı gören LUNC, kısa vadede direnç bölgelerini hedefliyor. Terra ekosistemindeki son aktivite artışının da LUNC üzerinde olumlu bir etkisi oldu.

Peki, LUNC büyük bir başarı elde edebilir mi? Sizler için token’a dair uzmanların değerlendirmelerini derledik. İşte detaylar…

Terra Classic (LUNC) Değerlendirme

Son 24 saatte %12,80 artışla LUNC aynı zamanda günün en yüksek performans gösteren üçüncü kripto parası oldu.

LUNC, 0,000075 doları test ederken Binance’teki en düşük seviyeleri oluşturdu. Yoğun alım nedeniyle bu seviyeden toparlanmaya başlayan LUNC %25 artışla 0.000093$’a yükseldi.

LUNC tarafından oluşturulan yükseliş trendi yapısının devam etmesi için 0,00010 $ – 0,0000105 – 0,000111 $ ve 0,000121 $ direnç seviyelerinin temizlenmesi gerekiyor.

Kısa vadede, satıcıların avantaj sağlayabilecekleri değerler yakından takip ediliyor. Analistlere göre destek olarak, 0,0000835 $ ve 0,0000758 $’da tutulması LUNC için önemli bir düşüşün yolunu açabilir.

İlginizi çekebilir: Hong Kong’da Stablecoin’in Piyasaya Sürülmesi İçin İstişareler Yapılıyor

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir