SHIB Army, VIP Sosyal Ağını Hizmete Açtı

En popüler meme token'lardan biri olarak faaliyet gösteren Shiba Inu, VIP sosyal ağını hizmete açtı.

SHIB Army, VIP Sosyal Ağını Hizmete Açtı
SHIB Army, VIP Sosyal Ağını Hizmete Açtı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Shiba Inu (SHIB) arkasındaki topluluğu temsil eden SHIB Army, VIP sosyal ağının aktif hale geldiğini ve 350’nin üzerinde üyeye ulaştığını söyledi.

SHIB Army topluluğunun haber sitesi Shib Dream, SHIB sosyal ağının 24 saat içerisinde yayına başladığını ve kullanıcılar tarafından büyük ilgiyle karşılandığını açıkladı.

Twitter üzerinden yapılan paylaşımlar sonucunda topluluk tarafından güçlü bir destek gözlemlendi. SHIB Army topluluğunun haber sitesinin açıklamasına göre, SHIB sosyal ağı kullanıcılar tarafından yoğun bir sevgiyle karşılandı ve kısa süre içerisinde büyük bir ilgi gördü.

SHIB Army, amacı Shiba için bir ekosistem oluşturmak olan bir topluluktur. Geçtiğimiz aylarda, Shiba için bir oyun projesi başlatılmıştı ve topluluk kripto paraların uzanabileceği her sektöre girmeye çalışıyor. Son olarak, topluluk sosyal bir ağ oluşturup benimsemeyi artırmak için çabalıyor.

Shib Army, Yeni Projesiyle Büyük İlgi Gördü

SHIB sosyal ağının amacı, Shiba Inu eksosistemini geliştirmek olarak ortaya çıkmıştır ve geniş bir yelpaze sunarken kullanım konusunda kullanıcılara çok sayıda seçenek sunmaktadır.

Kayıtlı kullanıcılar, SHIB ile ilgili haber akışlarını takip edebilirken, platform aynı zamanda iş bulma ve film izleme gibi yeni özellikleri de kullanıcılarının beğenisine sunmaktadır.

SHIB Army, aktif bir kripto topluluğu olarak öne çıkıyor. Topluluk, sosyal ağ projesiyle birlikte daha da büyümeyi ve gelişmeyi amaçlıyor. Ancak platformun, üye sayısı dikkate alındığında başarılı olması için uzun bir yol gerekiyor.

İlginizi çekebilir: Bu Altcoine Dikkat Edilmeli! Defrost Hakkında İddialar!

1
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir