Avalanche’ın yerel token’ı AVAX, SOL’un Piyasa Değerini Geride Bıraktı

Güncel istatistiklere göre Avalanche'ın yerel token'ı AVAX, piyasa değeri açısından Solana'yı (SOL) geride bıraktı. İşte detaylar...

Avalanche'ın yerel token'ı AVAX, SOL’un Piyasa Değerini Geride Bıraktı
Avalanche'ın yerel token'ı AVAX, SOL’un Piyasa Değerini Geride Bıraktı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avalanche’ın yerel para birimi AVAX, piyasa değerinde SOL’u geride bıraktı. AVAX, piyasa değeri olarak 3,47 milyar dolar ile 3,45 milyar dolarlık piyasa değerine sahip olan SOL’u geçti.

Avalanche’ın yerel token’ı AVAX, SOL’u Geçti

Solana blockchain’inin yerel token’ı, son 24 saati %5,7 düşüşle geçtiğimiz haftayı da %22,7’lik bir düşüşle kapattı. Bu, son zamanlarda SOL token’ının değerinin önemli ölçüde düşmesine neden olmuştur.

En popüler NFT projelerinden ikisi olan Solana ve DeGods’un Ethereum ve Polygon’dan çıkışı, kripto pazarında bir boşluk bıraktı. Ayrılmalarına rağmen, her iki projenin de blockchain tabanlı sanat, oyun ve diğer dijital koleksiyon ekosistemleri üzerindeki toplu etkisi abartılamaz.

Diğer zincirlere geçerken, her iki proje de NFT alanına nasıl damgasını vurmaya devam ettiklerini görmek için yakından izleniyor.

Haftanın başında kripto ile ilişkili hisse senetlerinin çoğu, tüm zamanların en düşük seviyelerini gördü. Ancak Coinbase hisseleri %8 oranında, Galaxy Digital hisseleri %10 ve Robinhood hisseleri %5 oranında artış gösterdi. Öyle görünüyor ki bu durum hisseler için haftanın sonunda olumlu sonuçların ortaya çıkmasını sağlayacak.

Michael Saylor’ın CEO’su olduğu MicroStrategy’nin geçtiğimiz gün 2500 Bitcoin satın aldığını açıklayan haberinin ortaya çıkması, şirketin hisselerinde küçük bir yükselişe neden oldu. AVAX, yazının kaleme alındığı sırada Coinmarketcap verilerine göre 11.16 dolar üzerinden işlem görürken, Solana’nın yerel token’ı SOL 9.40 dolardan işlem görüyor.

İlginizi çekebilir: MicroStrategy, Bitcoin Alımlarına Hız Kesmeden Devam Ediyor!

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir