ETH/BTC paritesi, Mayıs Ayının Başından Bu Yana %9,50 Değer Kazandı

ETH/BTC paritesi, Mayıs Ayının Başından Bu Yana %9,50 Değer Kazandı
ETH/BTC paritesi, Mayıs Ayının Başından Bu Yana %9,50 Değer Kazandı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ETH/BTC çifti, Mayıs ayının başından bu yana %9,50 arttı. Ethereum’un Bitcoin üzerindeki hakimiyeti pek çok şey ifade ediyor. Piyasa değeri açısından en değerli altcoin olan Ethereum’a dair bilmeniz gerekenleri sizler için derledik. İşte detaylar…

Ethereum yetkilileri yaklaşık bir aydır lider kripto para birimi Bitcoin’e meydan okuyor. ETH/BTC, 0,063’ten 0,0699’a yükseldi ve düşük dereceli olarak kabul edilmesine rağmen kripto endüstrisi için önemli bir kazancı temsil ediyor.

Ethereum’a Gösterilen İlgi Artıyor

Altcoinlerin öncüsü olan Ethereum, Chapela güncellemesine yaklaşırken oldukça heyecan yaratmaya başladı. Popüler kripto para birimi bu olayı teknik tarafa da yansıttı.

ETH, 10 ayın ardından en yüksek fiyatına ulaştı ve her geçen gün BTC’ye hakim olmaya devam ediyor. Peki, Ethereum’un Bitcoin’i geçeceğine dair işaretler neler?

Shapella güncellemesine yaklaşınca ETH miktarını artıran kripto yatırımcılarının, güncelleme bittikten sonra aslında cüzdanlarında hala ETH olduğu ortaya çıktı.

Güncelleme sonu çökmesinin olmaması, ETH fiyatını dengeleyen ana faktörlerden biriydi. Ek olarak, ETH staking etkinliklerinin her geçen gün artması nedeniyle Ethereum’a olan ilgi artıyor.

ETH’nin bu tür hakimiyeti, kripto para yatırımcılarının altcoinlere olan güvenini gösteriyor. Ek olarak, yatırımcılar genellikle Bitcoin düşse bile ETH’nin durumdan fazla etkilenmeyeceğini gözler önüne seriyor.

Stake miktarındaki artışın devam etmesi, yatırımcıların ekosistemi terk etmediğini ve hatta ekosisteme yeni yatırımcıların eklendiğini gösteriyor.

İlginizi çekebilir: Gemini, Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki (BAE) Müşteriler İçin Kripto Hizmet Lisansı Alma Sürecine Başladığını Duyurdu

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir