Popüler Kripto Borsası Binance, Bitcoin NFT’lerini Desteklediğini Duyurdu

Popüler Kripto Borsası Binance, Bitcoin NFT’lerini Desteklediğini Duyurdu
Popüler Kripto Borsası Binance, Bitcoin NFT’lerini Desteklediğini Duyurdu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Binance NFT Marketplace, sosyal medya platformu Twitter’da Bitcoin ağının NFT ekosistemi tarafından desteklenen zincirlere eklendiğini duyurdu.

Popüler kripto borsası Binance, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından menkul kıymetler yasalarını ihlal ettiği için dava edilmişti.

Köklü borsa bugün Bitcoin NFT’lerini destekleyeceğini duyurdu. Şirket tarafından yapılan duyuruda Bitcoin Bandits, Bitcoin Frogs, Bitcoin Fizzas, Bitcoin Punks, Bitcoin Wizards, Block Legends, BTC DeGods ve BTC Machine gibi projelerin desteklenen NFT’ler arasında yer alacağı belirtiliyor.

Bitcoin NFT’leri nispeten yeni bir gelişme olarak karşımıza çıkıyor. Bu NFT’ler son aylarda kripto para piyasasının önemli bir parçası haline geldi.

Lider kripto para birimi Bitcoin’in en küçük birimi olan Satoshi’ye bağlı bir zincir üstü sanat oluşturma yöntemi olan Ordinals, Bitcoin madencilik gelirinin iki yılı aşkın bir süredir en yüksek seviyeye çıkmasına yardımcı oldu.

Kullanıcılar yeni koleksiyonları keşfedebilir

Bitcoin NFT‘leri son haftalarda ciddi bir büyüme gördü ve adeta fenomeni haline geldi. Güncel verilere göre şu anda Bitcoin’de 1 milyondan fazla NFT var.

Binance’in bu entegrasyonu, Binance NFT’yi çok zincirli bir açık pazar ekosistemi olarak yeni bir dünyaya taşıyor.

Söz konusu entegrasyon sayesinde, kullanıcılar artık farklı blok zincirlerinde farklı NFT koleksiyonlarını keşfedebilecek ve ticaret yapabilecekler.

Uzmanlara göre bu hamlenin ardından Binance NFT Marketplace, Bitcoin NFT’lerini desteklemek için Magic Eden’i takip edecek ve bu koleksiyon öğelerinin ticareti için en büyük platformlardan biri haline gelecek.

İlginizi çekebilir: Terraform Labs Kurucu Ortağı Do Kwon Bir Kez Daha Kefaletle Serbest Bırakıldı

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir