Web Tarayıcısı Opera, Üretken Yapay Zekayı Entegre Ediyor

Web Tarayıcısı Opera, Üretken Yapay Zekayı Entegre Ediyor
Web Tarayıcısı Opera, Üretken Yapay Zekayı Entegre Ediyor
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler web tarayıcısı Opera, üretken yapay zekanın tarayıcıya entegrasyonu da dahil olmak üzere bir dizi yeni özellikle Opera One‘ı duyurdu.

Yoğun bir kullanıma sahip olan Opera, Opera One uygulamasının son sürümü hakkında açıklama yaptı. Bahsi geçen uygulama, yeni ve üretken yapay zeka entegrasyonlarına sahip.

Şirkete göre, AI Prompt adlı bir tarayıcı içi AI özelliği, kullanıcılara web sayfaları ve metin için bağlamsal öneriler sunuyor.

AI işlevleri otomatik olarak çalışacak

Sosyal medya platformu Twitter’daki bir gönderide, web servis sağlayıcısı AI özelliklerinin tüm kullanıcılar için otomatik olarak etkinleştirileceğini söyledi.

Ayrıca şirket, ChatGPT ve ChatSonic gibi diğer yapay zeka araçlarına tarayıcının kenar çubuğundan hızlı bir şekilde erişilebileceğini vurguladı.

Opera One‘ın güncellemeler sayfası, okunabilirlik için uzunluğun kısaltılması, karmaşık fikirlerin açıklanması ve içerik oluşturulması dahil olmak üzere yapay zekanın nasıl kullanılabileceğine dair çeşitli örnekleri listeliyor.

Bahsi geçen gelişme, yapay zeka entegrasyonunu büyüyen teknoloji endüstrisindeki büyük bir trendle uyumlu hale getiriyor. Arama motoru devi Google, Microsoft, Amazon ve Alibaba gibi birçok teknoloji devi, yapay zeka entegrasyonlarını yılın başından beri duyurmuştu.

Tüm bunların yanında Aralık ayında Opera, kullanıcıları kötü niyetli Web3 aktörlerinden korumayı amaçlayan bir güvenlik paketi yayınladı.

Web3 Guard olarak bilinen bu paket, kötü amaçlı dağıtılmış uygulamaları, kimlik avı saldırılarını ve daha fazlasını tespit etmek için Opera’ya entegre edilmiştir.

İlginizi çekebilir: Terra Kurucusu Do Kwon Dolandırıcılık İddialarını Reddetti

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir