Lido ve Maker: Ethereum Staking Platformlarında Liderlik Yarışında

Ethereum Staking Platformları: Liderlik Yarışında Lido ve Maker
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Lido DAO, Ethereum üzerindeki en büyük merkezi olmayan finans platformu haline gelmiştir. Veriler Lido’nun en aktif kullanıcıya (TVL) sahip olduğunu göstermektedir.

Lido DAO’nun sentetik çözümü ivme kazanıyor. Lido, ETH 2.0 platformu için bir dönüm noktası olan ve kilitli varlık hacmi (TVL) açısından MakerDAO’yu geride bırakan The Merge’i yaratmasıyla ün kazandı.Aynı zamanda bir yatırım platformu olarak da hizmet veren dijital finans projesi DeFi, 6,14 milyar dolarlık kilitli varlık toplamıştır.

Ancak DeFiLlama verileri, Lido’nun TVL hakimiyetinin kısa sürdüğünü gösteriyor. Çünkü MakerDAO 4 Ocak’ta liderliği geri almayı başardı – toplamı 6,22 milyar dolar iken, Platformun yerel token’ı da son 24 saat içinde değer kaybetti. O zamanki toplam değer 5,99 milyar dolardı (bugüne göre %2’lik bir artış).

LDO Coin son 24 saat içinde %7 düştü. Öte yandan, DeFi Coin’in TVL’deki zirvesine yükselişini takip eden güçlü ralliler, 30 gün içinde %23’lük bir artışa denk geldi. Ayı piyasasında en değerli 40 kripto para arasına giren ve 70 milyon USD’nin üzerinde işlem hacmiyle 1 milyar USD’nin üzerinde bir piyasa değerine sahip olan LDO Coin’in geleceği belirsizliğini koruyor.

Lido Ethereum İçin Staking Platformları Arasında

Piyasa düşüşte olsa da, Lido 6,03 milyar dolar değerinde stake edilmiş coin toplamıştır. Platform Ethereum’un yanı sıra Polkadot, Kusama Polygon ve Solana gibi diğer blok zinciri teknolojilerini de destekliyor ve uzmanlar yüksek TVL oranının kalıcı olduğunu vurguluyor.

Moonriver gibi ağlarda da çalışan Lido DAO, LDO Coin’i stake havuzları için bir ödül olarak dağıtmaktadır. Bu artan likidite, iyimser toplama çözümlerine dayalı stake hizmetleri geliştiren bir platform olan Lido Coin’in fiyatına katkıda bulunuyor. Lido’nun yakın gelecekte Cosmos, Optimism ve Arbitrum için de hizmet sunması bekleniyor. Lido, aşağıdaki gibi diğer ETH stake platformlarıyla rekabet edecek:

  • Ankr
  • Stakewise
  • Rocket Pool
  • Binance
  • Kraken
0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir