Tykhe Blockchain, Finansman Turunda 30 Milyon Dolar Topladı

Tykhe Blockchain
Tykhe Blockchain
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tykhe Blockchain, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’daki Web3 projelerine yatırım yapmak için gerçekleştirdiği finansman turunda tam 30 milyon dolar topladı.

Tykhe Block Ventures kısa süre önce blockchain projeleri için 30 milyon dolarlık bir büyüme fonu topladı ve bunun 10 milyon doları MENA bölgesindeki girişimlere yatırıldı.

Tykhe Blockchain Web3, Farklı Bölgelere Odaklanıyor

ABD merkezli Tykhe Block Ventures kısa süre önce, Orta Doğu ve Kuzey Afrika (MENA) bölgesindeki girişimlere 10 milyon dolar yatırım yaptığı blockchain projeleri için 30 milyon dolarlık büyüme fonu aldı.

Şirket, Heru Finance altında, öncelikle Web 3.0 ve blockchain merkezi olmayan teknolojiye yatırım yapan çok yönlü bir varlık olarak faaliyet gösteriyor.

Bugüne kadar şirket, dWalletLabs, Trust Machines, FanTiger ve RMRK dahil olmak üzere 25’in üzerinde blockchain girişimine yatırım yaptı ve bu da onu tüm zamanların en büyük MENA blockchain startup finansmanı yatırımcılarından biri haline getirdi.

50’den fazla yatırımla Güneydoğu Asya’nın en başarılı melek yatırımcılarından biri olan Prashant Malik, 30 milyon dolarlık blockchain büyüme fonuna liderlik etti.

İlginizi çekebilir: Celsius Varlıklarına Talip Olan Şirketler Arasında Binance ve Galaxy Digital de Var

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir