BtcTurk, Kripto Para Bağışı Kabul Edilebilmesi İçin Altyapı Oluşturma Görevini Üstlendi

BtcTurk, Kripto Para Bağışı Kabul Edilebilmesi İçin Altyapı Oluşturma Görevini Üstlendi
BtcTurk, Kripto Para Bağışı Kabul Edilebilmesi İçin Altyapı Oluşturma Görevini Üstlendi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yerli kripto para borsası BtcTurk, AFAD ve Kızılay gibi kuruluşların kripto para bağışlarını kabul etmesi için altyapı oluşturma görevini üstlendi. BtcTurk gibi kripto alanındaki pek çok şirket deprem için desteklerini iletti.

Kahramanmaraş’ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem çevredeki 10 ilde hissedildi. Türkiye’de o acı günde tüm ülke seferberlik ilan etti.

Deprem bölgelerine gerekli yardım malzemelerinin ulaştırılması ve ihtiyaçlarının karşılanması için birçok çalışma yapılıyor. Ayrıca BtcTurk, deprem bölgelerine bağış yapmak için kripto para birimlerinin kullanılması adına gerekli altyapıyı oluşturmaya çalıştığını duyurdu.

Borsa, kripto para bağışları için altyapı sağlıyor

Kripto para borsası BtcTurk, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, deprem bölgelerine yardım etmek için var gücüyle çalıştığını söyledi.

BtcTurk, bölgelere daha hızlı yardımcı olacağına inanılan bir kripto bağış altyapısı sağlamak için desteğini bildirdi. Şirket, FAD, Hayata Destek, Kızılay, Tider ve TOG için kripto para bağış cüzdanları oluşturduğunu duyurdu.

Ayrıca borsa, bu cüzdanlara gönderilen bağışların otomatik olarak Türk Lirası’na çevrildiğini açıkladı. Borsa bu işlemden herhangi bir ücret tahsil etmiyor. Şirket, ilgili taraflara bağış toplayabilmeleri için bu altyapıyı ve cüzdanları (BTC, ETH ve USDT) sağlıyor.

İlginizi çekebilir: Kripto Borsası Gemini, Genesis ile Anlaştıklarını Bildirdi

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir