BtcTurk, deprem bölgesinde toplamda 6 milyon TL’lik yardımda bulunduğunu bildirdi

BtcTurk, deprem bölgesinde toplamda 6 milyon TL'lik yardımda bulunduğunu bildirdi
BtcTurk, deprem bölgesinde toplamda 6 milyon TL'lik yardımda bulunduğunu bildirdi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler kripto para borsası BtcTurk, destek ekibinden gelen bilgilere göre depremzedelere ve deprem bölgesine toplam 6 milyon TL yardımda bulunulduğunu söyledi.

Kripto para borsası BtcTurk’ten henüz resmi bir açıklama gelmedi ancak destek departmanları konu üzerinde çalışıyor. Borsanın, depremzedelere ve deprem bölgelerine yardım olarak 6 milyon TL sağladığı belirtildi.

BtcTurk Deprem Bölgesine Yarımda Bulundu

Borsa, ülkemizde meydana gelen depreme destek konusunda henüz resmi bir açıklama yapmadı ancak destek biriminden alınan bilgiye göre yerli kripto para borsası 6 milyon TL‘nin üzerinde destek sağladı.

Borsanın destek hesabından alınan bilgiye göre yerli kripto para borsası, depremzedelere ve deprem bölgelerine 6 milyon TL’den fazla yardımda bulunduğunu yazdı. Konuya dair görsel şu şekilde:

BtcTurk Deprem Bölgesine Yarımda Bulundu
BtcTurk Deprem Bölgesine Yarımda Bulundu

Kripto para endüstrisi ülkemizde meydana gelen büyük depremlere yardımcı olmak için adeta seferber oldu. Dünyanın en büyük kripto para borsası olarak nitelendirilen Binance, yardım fonu başlattı. Bir diğer popüler borsa olan Paribu ise deprem bölgesi için kripto cüzdanları oluşturdu.

En değerli kripto para birimlerden Tron’un kurucu ortağı Justin Sun ise Türkiye’ye yardım etmek için il günden beri desteğini sürdürüyor. Bunun yanından AVAX kurucusu Emin Gün Sirer de depremle ilgili Tweet attı.

İlginizi çekebilir: Ahbap platformuna yapılan kripto yardımları 3 milyon doları geçti

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir