Gemini, Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki (BAE) Müşteriler İçin Kripto Hizmet Lisansı Alma Sürecine Başladığını Duyurdu

Gemini, Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki (BAE) Müşteriler İçin Kripto Hizmet Lisansı Alma Sürecine Başladığını Duyurdu
Gemini, Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki (BAE) Müşteriler İçin Kripto Hizmet Lisansı Alma Sürecine Başladığını Duyurdu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En popüler kripto para borsalarından biri olarak nitelendirilen Gemini, Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki (BAE) müşterileri için kriptografik hizmet lisansı alma sürecini başlattığını duyurdu.

Köklü borsa tarafından paylaşılan 31 Mayıs tarihli bir blog gönderisinde, lisansın gerekçeleri olarak kripto para birimlerine artan kamu ilgisi ve BAE düzenleyicileri ile yapılan olumlu tartışmalar gösterildi.

Borsanın kurucuları olan Cameron Winklevoss ve Tyler Winklevoss da Zaiwa’ya bahsi geçen gelişmenin ABD kripto düzenlemesindeki netlik eksikliğinden kaynaklandığını söyledi.

Abu Dabi’de yeni merkez kurulabilir

Gemini CEO’su Tyler Winklevoss, Abu Dabi merkezli The National haber kaynağına verdiği demeçte
“Düzenleyicilerle burada yaptığımız görüşmeler çok cesaret verici oldu” dedi.

Tyler konuşmasında şöyle devam etti:

“BAE’yi bir kripto para birimi merkezi haline getirme hedefine paralel olarak, hem tüketicileri hem de işletmelerin yenilik yapma yeteneklerini koruyan ve birbirine bağlayan düşünceli düzenlemeleri yürürlüğe koyma yönünde bir hareket de var.”

Haberin yayınlandığı sırada Winklevoss ikizleri, takas işlerini ülkenin neresinde yürüteceklerine henüz karar vermemişlerdi, bu da Gemini’nin yeni genel merkezinin hem Abu Dabi’de hem de Dubai pirinç tarlasında inşa edilebileceğini öne sürüyordu.

Gemini’nin Küresel Kripto Durumu Raporundan elde edilen veriler, BAE’de yanıt verenlerin %35’inden fazlasının kripto para satın aldığını, Amerika Birleşik Devletleri’nde yanıt verenlerin ise yalnızca %20’sinin kripto para satın aldığını gösteriyor.

İlginizi çekebilir: Japon Hava Yolu Şirketi All Nippon Airways’in sahibi olan ANA Group NFT Sektörüne Girdi

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir