Binance Brezilya Direktörü Guilherme Haddad Kongre Önünde İfade Vermeye Çağırıldı

Binance Brezilya Direktörü Guilherme Haddad Kongre Önünde İfade Vermeye Çağırıldı
Binance Brezilya Direktörü Guilherme Haddad Kongre Önünde İfade Vermeye Çağırıldı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance, 2023 yılının en çok konuşulan platformlarından biri oldu.

Köklü borsaya dair gelişmelere her gün bir yenisi daha ekleniyor. Bu konudaki son gelişme Mali Piramitler Parlamento Soruşturma Komisyonu ile yaşandı.

Mali Piramitler Parlamento Soruşturma Komisyonu (CPI) üyesi Alfredo Gaspar, Binance Brezilya direktörü Guilherme Haddad‘ı Kongre önünde ifade vermeye çağırdı.

Gaspar’ın ülkedeki iddia edilen piramit planlarına ilişkin sürmekte olan soruşturmanın bir parçası olarak değerlendirilen talebi Çarşamba günü kamuoyuna açıklandı.

CPI’nın diğer üyeleri yasa koyucunun önergesini oylamak zorundalar. Çağrıyla ilgili oylama 27 Haziran’da yapılacak.

Binance Brezilya’da inceleniyor

Brezilya medya kuruluşu Portal de Bitcoin’e göre, oylama başarılı olursa, Haddad Brezilya Temsilciler Meclisi’nin karşısına çıkacak.

Popüler kripto para borsası Binance yakın zamanda ABD, Fransa, Hollanda, İngiltere ve Brezilya’daki yetkililerin incelemesine girdi ve şirket üzerindeki çok uluslu baskının boyutunu ortaya çıkardı.

Temsilci Alfredo Gaspar, borsanın servet transferlerini kolaylaştırmak için Ever Operations and Investments ve Brace Company gibi saadet zincirleri tarafından kullanıldığının altını çizerek Haddad’ı Kongre önünde ifade vermeye davet etti.

Güney Amerika ülkesinden yetkililer, amacın şirketin dünya çapındaki düzenleyiciler tarafından inceleme altında olmasını sağlamak olduğunu söyledi.

İlginizi çekebilir: Donanım Cüzdanı Üreticisi Ledger, Teknik İnceleme Yayımladı

1
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir