BTC madencilik şirketi Bitfarms için Nasdaq’ta listelenme sorunu

Kanadalı Bitcoin madencilik şirketi Bitfarms, Nasdaq'ta listelenmesiyle ilgili uyum sorunlarıyla karşılaştı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto kışı nedeniyle Kanadalı Bitcoin madencilik şirketi Bitfarms, Nasdaq’ta listelenmesiyle ilgili uyum sorunlarıyla karşılaştı.

 

Bitfarms, 13 Aralık’ta Nasdaq’tan bir uyarı bildirimi aldı, çünkü şirketin hisse fiyatı art arda 30 iş günü boyunca 1 doların altında kaldı.

14 Aralık’ta Bitfarms, Nasdaq’ın gerekliliklerine tekrar uyum sağlamak için 180 günlük bir süreye sahip olduğunu, ancak bunun yerine tüm bu süre boyunca Unexdendent Research And Analysis (URA) listeleme standardı altında işlem görmeye devam ettiğini açıkladı.

Bitfarms için kritik süreç 12 Haziran’dan sonraki 10 günlük zaman dilimi!

Bitfarms, 12 Haziran 2023 tarihinden itibaren art arda 10 gün boyunca 1 $ veya daha yüksek bir hisse fiyatını sürdürebilirse, hisselerinin Nasdaq’ta işlem görmesi için listeleme standardına yeniden uyum sağlayacak. Bu başarılırsa, Nasdaq personeli Bitfarms’a uygunluğu teyit eden yazılı bir bildirimde bulunacak.

 

Ancak 180 gün mutlak sınır değildir. Bitfarms, öngörülemeyen durumların ortaya çıkması halinde uyumluluğu uzatma şansına sahip olacağını belirtti:

“Şirket, 12 Haziran 2023’e kadar Kural 5550(a)(2)’ye uyum sağlamadığı durumda 180 günlük ek bir uyum süresi için hak kazanabilir.”

Kanadalı Bitcoin madencilik şirketi Bitfarms, Nasdaq'ta listelenmesiyle ilgili uyum sorunlarıyla karşılaştı

Şirket, Nasdaq mektubunun sadece bir bildirim olduğunu ve listeleme veya ticaret üzerinde acil bir etkisi olmadığını belirtti-Bitfarms hisseleri borsada işlem görmeye devam edecek.

Bitfarms Toronto Borsası’nda İşlem Görmeye Devam Ettiği Hakkında Açıklama Yaptı!

Bitfarms ayrıca hisse senetlerinin Toronto Borsası’nda işlem görmeye devam ettiğini ve Nasdaq’ın son bildiriminin bir firmanın bu tür listelere uygunluğu üzerinde hiçbir etkisi olmadığını belirtti.

Bitfarms’ın hisseleri, Nisan ayında Toronto Menkul Kıymetler Borsası’nda (TSX) halka açıldıktan birkaç hafta sonra, Haziran 2021’de Nasdaq’ta işlem görmeye başladı.

Bitfarms hisseleri, kripto paraların düşüş eğilimini takip ederek Aralık 2021’den bu yana kademeli olarak düşüyor.

TradingView verilerine göre şirketin hisse fiyatı Ekim 2022’den bu yana 1 doların altında seyrediyor. 13 Aralık’ta hisse senetleri bir önceki güne göre yüzde 7,6 artışla 54 sentten kapandı.

Bugün piyasadaki birçok kripto para madencilik şirketinden biri olan Bitfarms, devam eden kriz nedeniyle büyük sorunlarla karşı karşıya. Haziran ayında, borcunu azaltmak amacıyla kendi çıkardığı yaklaşık 62 milyon dolar değerindeki Bitcoin’i satmak zorunda kaldı.

 

Argo Blockchain, Core Scientific ve Riot Blockchain’in de aralarında bulunduğu çok sayıda madencilik şirketi zorlu piyasa koşullarında bitcoinlerini satmayı tercih etti.

12 Aralık’ta Argo, düşen kripto para birimi değeri ışığında hızlı bir şekilde sermaye toplamak için varlıklarını satmayı ve muhtemelen iflas başvurusunda bulunmayı düşündüğünü açıkladı.

Diğer haberler için buraya tıklayınız.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir