Elektrik Sağlayıcısından Kripto Para Madencilerini Kızdıracak Karar!

Britanya Kolumbiyası'nda devlete ait elektrik sağlayıcısının kripto para madencilik şirketlerinden gelen elektrik bağlantı taleplerini durduracağı bildirildi.

Elektrik Sağlayıcısından Kripto Para Madencilerini Kızdıracak Karar!
Elektrik Sağlayıcısından Kripto Para Madencilerini Kızdıracak Karar!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aktarılan bilgilere göre Devlete ait elektrik sağlayıcısı Britanya Kolumbiyası’nda, kripto para madencilerinden gelen yeni elektrik bağlantısı taleplerini engelleyecek.

Piyasanın zorlu günleri arasında, kripto para madencileri de zorlu süreçlerden geçiyor. Birçok kripto madencilik şirketi, Son FTX olaylarına dayanarak iflas bildiriminde bulundu.

Önde gelen kripto madencilik şirketlerinden biri olan Compute North, Bölüm 11 iflası ile ciddi bir gündem oluşturdu. Bu olaylar, kripto madencilerinin güvenliği ve istikrarı için bir uyarı sinyali olarak algılanmalıdır.

Tüm bu gelişmelerin ortasında, Britanya Kolumbiyası’ndaki devlete ait bir elektrik sağlayıcısından önemli bir hamle geldi. Elektrik şirketi, kripto madencilerinden gelen yeni elektrik bağlantısı taleplerini durdurma kararı aldı.

Bu hareket, hükümetin bu yeni teknolojiyi benimseme konusundaki isteksizliğini gösterdiği için madenciler ve kripto para birimi meraklıları arasında heyecan yarattı.

Kanada’nın Bir Eyaletinde, Kripto Para Madenciliğine Odaklanıldı

Britanya Kolumbiyası eyaleti, Kanada’nın en batısında yer almakta ve kripto madenciliği konusunda alınan adımlarla göz doldurmaktadır.

Ancak bir elektrik hizmeti sağlayıcısı eyalet içerisinde kripto madenciliği amaçlı yeni bir elektrik bağlama hizmet sunmaktan vazgeçme kararı aldı. Karar, 18 ay sürecek şekilde alındı.

Britanya Kolumbiyası, kripto madenciliği ile ilgili operasyonlarının gerekçelerini ortaya koydu. Eyalet, askıya alma operasyonlarının önceliğinin temiz enerjiye ve iş yaratmaya verilmesini önerdi.

Böylece, eyaletin enerji tüketimini kontrol altında tutmak için politikalarının uygulanması üzerine konsantre olacak. Bu önlemler, eyaletin çevresel ve ekonomik faydalarını güçlendirecek şekilde tasarlandı.

İlginizi çekebilir: Gemini Kurucusu Genesis ve DGC’nin Likidite Sorunlarıyla İlgili Gelişme Aktardı!

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir