CoinTracker, Personelinin Yüzde 20’sini İşten Çıkardı

CoinTracker, Personelinin Yüzde 20'sini İşten Çıkardı
CoinTracker, Personelinin Yüzde 20'sini İşten Çıkardı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir kripto vergi ve portföy yönetim şirketi olan Cointracker, piyasa koşullarını gerekçe göstererek çalışanlarının %20’sini işten çıkardı.

Kripto endüstrisinde, piyasa koşulları ve sektördeki olumsuz olaylar işleri etkilemeye devam ediyor. Özellikle FTX ve Alameda krizleri binlerce kripto para firmasını vurdu.

Kripto para şirketleri tarafından şiddetli bir iflas ve işten çıkarma dönemi yaşandı. Son olarak, piyasa koşullarını gerekçe göstererek CoinTracker, iş gücünün %20’sini oluşturan 19 çalışanını işten çıkardı.

CoinTracker 19 kişiyi işten çıkarıyor

Kripto para girişimi CoinTracker, sert kripto para kışına rağmen 19 çalışanını yani iş gücünün %20’sini işten çıkardığını duyurdu.

Şirket, kararın gerekçeleri olarak zorlu pazar koşullarını ve fazla istihdamın etkisini gösterdi. Kripto girişimleri, teknoloji ve kripto tarafında devam eden bir işten çıkarma dalgasına yakalandı.

Şirketin kurucu ortağı ve CEO’su John Lerner, sektörle ilgili çok sayıda açıklama yaptı:

“Bugün, kripto kışı, yüksek enflasyon ve yükselen faiz oranları, ekonomik oynaklık ve kripto vergi düzenlemelerinden kaynaklanan ek rüzgarlarla karşı karşıyayız.”

Ayrıca bir şirket sözcüsü işten çıkarmaları doğruladı ve şirketin 19 çalışanından 15’inin müşteri destek departmanında çalıştığını söyledi.

İlginizi çekebilir: Celsius Varlıklarına Talip Olan Şirketler Arasında Binance ve Galaxy Digital de Var

1
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir