Kripto Para Piyasasında Yaşanan Son Yükseliş Dalgasından Sonra Madencilik Zorluğu Arttı

Kripto Para Piyasasında Yaşanan Son Yükseliş Dalgasından Sonra Madencilik Zorluğu Arttı
Kripto Para Piyasasında Yaşanan Son Yükseliş Dalgasından Sonra Madencilik Zorluğu Arttı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasındaki son yükselişin ardından Bitcoin madencilik zorluğunun yaklaşık %10 arttığı gözlemlendi.

Geçen yıl zorlu bir dönem oldu. Bu süreçte düşüş eğilimi gösteren ve kötü bir senaryo içinde gelişen kripto para piyasası, yılın ilk gününden bu yana ciddi kazançlar gösterdi.

Kripto para birimleri yılın ilk gününden beri yükselişte ve bununla birlikte gelen olumlu haberler piyasa duyarlılığını yükseltiyor.

Özellikle Asya haberleri, kripto para birimi yatırımcılarının iştahını kabarttı. Tüm bu süreçlerin ardından Bitcoin madencilik zorluğunda %9.95 artış gözlemlendi.

Bitcoin madencilik zorluğu arttı!

BTCcom tarafından sağlanan verilere göre, Bitcoin madenciliği zorluğu son artışın ardından %9,95 yükseldi.

Kripto para birimlerinin yükselişi, arkasındaki birçok faktörü olumluya çevirdi. Zor bir dönemden geçen kripto para madencileri, kripto para piyasası yükseldikten sonra biraz rahatlayabildi.

Düşen elektrik fiyatları ve artan gelirler, daha fazla madencilik ekipmanını çevrimiçi hale getirdi. The Block’tan alınan verilere göre, ağdaki küresel hashrate bu hafta kısa bir süre için 320 EH‘yi aştı. Luxor COO’su Ethan Vera konu hakkında şunları söyledi:

Daha verimli makineler piyasaya çıktıkça, elektrik fiyatları düştükçe, altyapı inşa edildikçe ve madencilik ekonomisi Bitcoin fiyatı ve sıralı işlem ücretleriyle iyileştikçe ağ hashrate’i yukarı doğru ilerlemeye devam ediyor.

İlginizi çekebilir: Circle, 2023 Yılında İşe Alımları Yüzde 15-25 Oranında Artırmayı Planlıyor

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir