Ünlü Kripto Borsası bitFlyer’ın Eski CEO’su Göreve Dönmek İstiyor

Ünlü Kripto Borsası bitFlyer'ın Eski CEO'su Göreve Dönmek İstiyor
Ünlü Kripto Borsası bitFlyer'ın Eski CEO'su Göreve Dönmek İstiyor
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

bitFlyer’ın en popüler kripto para borsalarından biri olarak bilinmektedir. Şirkete dair eski CEO’dan önemli bir açıklama geldi. Yuzo Kano, gelecekte şirketin CEO’su olmak istediğini ifade etti.

bitFlyer, Japonya merkezli kripto para borsası olarak faaliyet gösteriyor. Borsanın kurucusu Kano, üç yıl önce CEO olarak görevinden ayrıldığını açıklamıştı.

Shikano, bitFlyer’ın faaliyetlerine devam etmek için önümüzdeki ay yapılacak bir toplantıda CEO olarak pozisyonu hakkında bir açıklama yapacağını söyledi.

Kano, geçtiğimiz dönemde kripto para borsası bitFlyer’da önemli bir konuma sahipti. Eski CEO, çıkış sürecinden sonra da şirkette büyük söz sahibi olmaya devam etti.

2019’da İstifasını Açıklamıştı

Önde gelen medya kuruluşlarından Bloomberg’in 26 Şubat‘ta yayınladığı bir rapor ışığında Kano, 2019’da şirket içi anlaşmazlıklar nedeniyle istifasını açıklamıştı.

Kano yakın zamanda yaptığı bir açıklamada özellikle “önceki süreçlere benzer şekilde bitFlyer’ı hayata geçireceğiz ve geliştirme faaliyetlerinde bulunacağız” dedi.

Eski CEO, bir röportajda şirketin yol boyunca planlarından bahsetti. Her şeyden önce bitFlyer’daki eski pozisyonuna geri dönmek isteyen Kano, “stablecoin’leri tanıtmayı, token ihraç operasyonları oluşturmayı ve blok zincirinde değişiklikler yapmayı” hedeflediğini sözlerine ekledi.

Aktarılan bilgilere göre eski CEO, İstifasının ardından hala bitFlyer’da %40 hisseye sahip. Eski yönetici ek olarak BitFlyer’ın CEO olarak görevinden ayrıldığından beri yenilikçi hizmetler sağlamadığını vurguladı.

İlginizi çekebilir: Kripto Para Piyasasında Yaşanan Son Yükseliş Dalgasından Sonra Madencilik Zorluğu Arttı

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir