Beyaz Saray’ın Raporu, Kripto Yatırımcılarının Tepkisini Çekti

Beyaz Saray’ın Raporu, Kripto Yatırımcılarının Tepkisini Çekti
Beyaz Saray’ın Raporu, Kripto Yatırımcılarının Tepkisini Çekti
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para varlıklarını devalüe etmeyi amaçlayan yeni yayınlanan bir Beyaz Saray raporu, kripto para birimi yatırımcılarının tepkisine yol açtı.

Yeni yayınlanan raporun içerik bilgisine atıfta bulunularak, “35. sayfada” kripto varlıkların devalüasyonu ile ilgili bir yazının yer aldığı bildirildi.

Beyaz Saray tarafından yayınlanan rapor kripto para piyasası son derece büyük bir öneme sahip. Hatta sadece kripto para alanı için değil, küresel olarak da büyük önem taşıyor.

Bahsi geçen rapor 20 Mart’ta yayınlandı. İçeriğinde ise Beyaz Saray’ın 1950‘de ekonomi politikası raporları yayınlamaya başlamasından bu yana ilk kez “dijital varlıklar” ile ilgili bir bölüm mevcuttu.

Ekonomi raporunun şifreli kısmı dikkat çekti

Dijital varlık yatırım şirketi Paradigm’in kurucu ortağı Fred Ehrsam, yayınlanan rapor hakkında önemli bilgiler verdi.

Ehrsam, ekonomik raporların %15’inin “kriptoyla ilgili konulara” ayrıldığını ifade etti. Küresel finans sektörü göz önüne alındığında, bu bölümün ağırlıklı olarak kripto tarafına ayrıldığını görebiliriz.

Kripto para yatırımcıları, Beyaz Saray tarafından açıklanan raporun sonuçlarına ciddi oranda tepki gösterdi. Bu tür raporların “kripto hedeflemesi” yanlış bulundu ve bu da birçok kripto şirketi ve yetkilisinin sert söylemlerine neden oldu.

İlginizi çekebilir: Florida Valisi Ron DeSantis, CBDC’leri Yasaklamak İçin Yasa Önerisinde Bulundu

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir