Animoca ve Binance’in 200 milyon dolarlık yatırım programı ne durumda?

Animoca ve Binance
Animoca ve Binance
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aralık 2021’deki kripto çöküşü başlamadan önce, Animoca Brands ve Binance Smart Chain (artık BNB Chain olarak biliniyor), kripto oyunu girişimleri için 200 milyon dolarlık yeni bir yatırım programı duyurdu. Bir yıl sonra, birkaç değerli yatırımın yapıldığı görülüyor.

Dealroom tarafından sağlanan veriler, web3 oyun ve yazılım devi Animoca ile kripto borsasının yatırım kolu Binance Labs’in, BNB üzerine kurulu oyunlar geliştirmeyi amaçlayan programdan bu yana aynı finansman turuna yalnızca üç kez birlikte katıldıklarını gösteriyor. Bu anlaşmalar ortak bir finansman girişimi yoluyla yapılmış gibi görünmüyor.

Ocak ile Haziran arasında Heroes of Mavia, Community Gaming ve Tatsumeeko gibi kripto oyun girişimleri, sırasıyla 5,5 milyon dolar, 16 milyon dolar ve 7,5 milyon dolar topladı.

Ortak yatırım programı aracılığıyla toplanan bu paraların hiçbirinin söz konusu alıcılara ulaşmadığı, bir kişi tarafından doğrulandı.

Animoca’nın bir sözcüsü programın ilerleyişine dair Animoca ve Binance tarafından BlinkMoon, CryptoSlam, Avocado Guild, GuildFi, Gamee ve LiveArtX’te yapılan ortak yatırımın altını çizdi. Fakat bazı istisnalar dışında bunlar da 200 milyon dolarlık programın bir parçası gibi görünmüyor.

Programın lansmanından önce, oyun loncaları Avocado Guild ve GuildFi fon topladı;  Gamee, 2020 yılında Animoca tarafından satın alındı ​​ve bu yılın Şubat ayında Binance Labs’tan stratejik bir fon aldı.

Programın yavaş başlaması kripto çöküşünün potansiyel nedenlerinden biri olsa da, kripto oyun sektörü hala emekleme aşamasında denebilir.

BNB Chain‘in yatırım direktörü olarak görev yapan Gwendolyn Regina, Axie Infinity ve The Sandbox gibi oyunların göreceli başarısına rağmen web3 oyunlarının son derece yeni gelişen bir alan olduğunu söyledi.

Regina, “Sağlam bir altyapı ve araçlar seti olmadan harika gamefi projeleri oluşturamayız” diye konuştu. Ortak yatırım programı buna göre ayarlanmış gibi görünüyor.

İlginizi çekebilir: Shiba Inu Nedir, Ne İşe Yarar?

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir