Binance US, Borsaya Pay Özelliğini Entegre Etti

Popüler kripto para borsası Binance'ın ABD kolu olan Binance US, kullanıcılarına anında ödeme ve kolay transfer imkanı sunan Pay özelliğini duyurdu.

Binance US, Borsaya Pay Özelliğini Entegre Etti
Binance US, Borsaya Pay Özelliğini Entegre Etti
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Binance’in ABD kolu olan Binance US, kullanıcıların anında ödeme ve kolay transfer yapmalarını sağlayan ‘Pay‘ adlı yeni bir özelliği duyurdu. Bu yeni özellikle Binance US, kullanıcılarına ödeme ve transfer yapmaları için kolay ve güvenli bir yol sağlıyor.

Binance, global kripto şirketi olarak, büyüme ve genişlemeye devam ediyor. Kripto para piyasasındaki ayı trendi, Binance’in çalışmalarını durdurmaya yetmedi. Şirket, onlarca farklı ülkede ofis açma ve lisans alma fırsatları yakaladı. Bu sırada, Binance US için de çalışmalarını hızlandırdı. Şirket, ülke çapında büyümek, kullanıcıların kripto deneyimlerini geliştirmek ve doğrulanmış, güvenilir ürünlerin oluşturulmasını desteklemek için çaba gösteriyor.

Borsa, Mobil Ödeme Hizmetini ABD’ye Taşıdı

Binance US, Amerika kolu üzerinden global platformun kullandığı Pay özelliğine kavuştu. Bu özellik, Binance US kullanıcıları için anında ödeme ve ücretsiz transfer hizmeti sunuyor. Platformun bu özelliği, en sonunda entegre edildi, bu sayede kullanıcılar anında ödeme hizmetinden faydalanabiliyor.

Binance’ın ana kripto para borsasından ve ABD vatandaşlarına hizmet sunan borsa kolu Binance US tarafından sunulan Pay hizmeti artık kullanılabilir. Yaklaşık 22 ay sonra bu eşsiz hizmetin kullanımına erişilebilir olması bekleniyordu ve sonunda gerçekleşti. Şimdi, Binance US ile Pay aracılığıyla, kullanıcılar daha hızlı ve daha kolay likidite aktarımı gerçekleştirebilecekler.

Binance, daha önceden global müşterilerine Pay özelliğini sunmuş ve bu özellikten memnuniyetle bahsetmişti. Bu yüzden şirket açıklamasında, uygulamanın yakın zamanda bir web sürümüne hazırlanacağını ifade etti. Bu, hizmetin sadece mobil platform aracılığıyla kullanılabilecek şekilde geliştirileceği anlamına geliyor.

Pay hizmeti, yaklaşık 150 kripto para birimine destek sağlamayı görev edinmiştir. Bu özelliğiyle hizmet popülerlik kazanmaya başlamıştır.

İlginizi çekebilir: FTX CEO’su Sam Bankman-Fried, Dolandırıcılıkla Suçlanıyor

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir