Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Kripto Varlıkların Yeniden Düzenlendiğini Bildirdi

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Kripto Varlıkların Yeniden Düzenlendiğini Bildirdi
Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Kripto Varlıkların Yeniden Düzenlendiğini Bildirdi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, kripto para alanına dair önemli açıklamalarda bulundu. Ülkede yayınlanan kararname kapsamında kripto varlıkların yeniden düzenleneceği ifade edildi.

Bahsi geçen kararname 17 Mart tarihinde yayınlandı. Bu kararnameye göre ülke, kripto varlıklar üzerindeki devlet kontrolünün yeniden düzenlendiğini duyurdu.

Bildirilen emir, kripto para endüstrisi için İspanyolca’da Sunacrip adı verilen bir yönetim kurulunun atanacağını belirtirken, yeniden yapılanma için daha fazla bilgi veya neden sağlamadı.

Yaptırımların arkasındaki ana nedenlerden birinin “korumak” olduğu iddia edildi. Kripto varlıkların gelişimini artırmak için düzenlemeler çıkaran Venezuela, bu konuda diğer ülkeleri etkileyebilir.

Venezuela kripto varlıklarını regüle ediyor!

Venezuela, yayınladığı kararname ile kripto alanında yeni düzenlemelere gitti. Ülkenin kripto sektöründe yeniden yapılanmasına Anabel Pereira Fernández başkanlığındaki yeni kurul liderlik edecek.

Yeni kurulan ekip, 2018‘deki başlangıcından bu yana bakanlığı yöneten Joselit Ramirez’i içermiyor. 17 Mart’ta yolsuzluk suçlamasıyla tutuklanan Ramirez’in davayla ilgili herhangi bir faaliyette bulunmadığı bildirildi.

Venezuela Devlet Başkanı Maduro, “ülke vatandaşlarına fayda sağlamak amacıyla çalışmanın önemini” vurgulayarak yeni kripto para düzenlemelerini dile getirdi. Sektörün her geçen gün canlanmasıyla birlikte dünya çapında birçok yeni çalışma yayınlandı.

İlginizi çekebilir: FTX’in eski CEO’su Sam Bankman-Fried, Revize Edilmiş Kefalet Paketi Sunmak İstiyor

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir