FTX, Hukuk Firması Sullivan & Cromwell LLP’ye 12 Milyon Dolar Ödeme Sağladı

FTX
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FTX ile ilgili her gün yeni haberler ortaya çıkıyor. 21 Aralık’ta yapılan bir başvuruda, iflas mahkemesi kayıtları, feshedilen kripto para borsası FTX’in ödenmemiş ücret ve masrafların ödenmesi için avukatlarına 12 milyon dolar ödediğini gösteriyor.

New York merkezli hukuk firması Sullivan & Cromwell LLP (S&C), FTX’i temsil eden West Realm Shires Services Inc’den hukuki hizmetler karşılığında 12 milyon dolar aldı. Dosyalama ayrıca S&C’ye 26 Ağustos’tan bu yana yaklaşık 3,5 milyon dolar ödeme yapıldığını teyit etti; ayrıca bu miktarın her iki tarafça daha fazla ticari işlem gerçekleştirildikçe zaman içinde artmaya devam edeceği tahmin ediliyor.

Dosyaya göre S&C, FTX’in yasal davaları üzerindeki çalışmalarından 15 milyon dolardan fazla gelir elde etti. Bu gelirin sadece yarısı – yaklaşık 6,5 milyon dolar – şu ana kadar ödenmiş ve gelecekteki yasal harcamalara ayrılmış olduğundan, bu gelirin çoğu şu anda boşta duruyor.

Hukuk bürosuna yapılan çok sayıda ödemenin ardından FTX 11 Kasım’da iflas başvurusunda bulundu. Eski CEO Sam Bankman-Fried da o gün istifa etti. Kripto borsasının kapanmasının ardından FTX yatırımcıları borsada depolanan varlıklarına erişimlerini kaybetti.

Kripto para borsası FTX’in çöküşünün ardından birçok borsa, yatırımcıların güvenini yeniden kazanmak amacıyla rezerv kanıtı verilerini yayınlamaya başladı. Paxful CEO’su Ray Youssef de yatırımcıları varlıklarını borsadan çıkarıp kişisel cüzdanlarına taşımaları konusunda uyardı.

1
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir